Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Erna Schroll Rasmussen, d. 29-01-2018
Vi glæder os til at komme til Nr. Lyngby i påsken. Håber på godt vejr, så vi kan komme ned på stranden. Siden 1974 har vi været på Hybenvej hvert år både påske og sommerferie med hele vores familie.
E-mail:
Skrevet af Erling Hjermitslev, d. 14-08-2015
Kære Lyngbyboere!
Tak fordi jeg måtte være med til jubilæumsfesten i Lønstrup.
Det var dejligt at møde gamle bekendte, men mange nye er kommet til efter vi rejste i 1982.
Skrevet af Helmer Nielsen, d. 01-06-2015
En tak til bestyrelse og andre for en rigtig god aften i "Kirkedal" i Lønstrup, i anledning af Borgerforeningens 33 års jubilæum, det var en rigtig god aften, med god mad og drikke, og gensyn med stifterne af foreningen, god underholdning, ja en rigtig god aften var det, så tak for det.
Med venlig hilsen: Helmer
E-mail:
Skrevet af michael, d. 26-07-2014
kommentar til torben: der er dejligt i nr. lngby, vi var der for et par år siden i et af luksushuse's aqua huse ;)
Skrevet af Torben, d. 11-07-2014
Nr. Lyngby kan helt klart anbefales. Skønt område.
Luksushuse.dk udlejer de dejligste sommerhuse i Nr. Lyngby.
E-mail:
Skrevet af Susanne Holtmann, d. 05-06-2014
Mein schönes Nr. Lyngby, so viele Jahre kommen wir schon hierher und lieben es jedes Jahr mehr.
E-mail:
Skrevet af Erna Schroll Rasmussen, d. 27-01-2014
Kære borgerforening
Vi er en familie fra fyn, der i 1974 købte et lille sommerhus på hybenvej 14, idet vi blev helt forelsket i området efter en campingtur til furreby i 1973. Det har været helt fantastiske ferier, vi har tilbragt deroppe. På et tidspunkt udskrev Fyens Stiftstidende en konkurrence, om hvor der var smukkest i Danmark. Vores historie handlede om nr. Lyngby, området, skrænterne, rubjerg knude og mårup kirke. Historien blev honoreret med en flyvetur fra Billund langs den jyske vestkyst i en pasagerflyver med plads til 150 personer. Ud over jammerbugten, så fulgte vi kysten forbi nr. Lyngby, rubjerg knude, mårup kirke, lønstrup til Skagen, hvor flyvemaskinen vendte over grenen og fløj tilbage samme vej til Billund. Fantastisk at se det hele fra oven. I 1993 blev det gamle sommerhus revet ned og vi byggede et nyr sommerhus, idet man ikke kan finde en bedre pladsering
E-mail:
Skrevet af klaus Jensen, d. 11-10-2012
Hej hele Nr. Lyngby. Har ofte haft lyst til at sende et par ord i gæstebogen, men det burde vel egentlig nærmere være i afsnittet om lokalhistorik- som årene går. Jeg var FERIEDRENG i Nr. Lyngby - vel fra 1959 og indtil omkring 1970. Jeg boede hos Fru PURKÆR og POULSEN i det lille hus, som netop nu er beliggende netop over for hovedindgangen til Lyngby Mølle. Poulsen ernærede sig ved fiskeri, og han ejede båden LN26, som til at begynde med lå på Lyngby Strand og senere i 60.erne lå i Løkken. Jeg kom også i " hotellet overfor hos familien TRANE, som jeg elskede. Døtrene var især søde ved " denne feriedreng". Jeg mogede ud i stalden og kom faktisk i kroen, som var jeg en lille dreng af huset. Jeg har den dag i dag et postkort fra hotellet, hvor den ÆLDRE HR. TRANE ønsker mig tillykke med min fødselsdag- vel omkring 1961-62. Senere overtog Fru Purkærs nevø PEDER MIKKELSEN huset efter Fru Purkærs død. Jeg husker min far var med hos advokaten med Fru Purkær for at ordne testamente. Jeg hilste flere gange på " PER", som vi kaldte ham i de senere år, men han gik bort for ca. 3 år siden, og huset blev overtaget af andre. Peder Mikkelsen var tidligere fodermester på TRANEGÅRDEN. Jeg husker ikke så mange fra Nr. Lyngby ud over Tranerne og Purkjær, men der var naturligvis også familie til Purkjær, Mikkel Mikkelsen og hans hustru Helga. Det var skønt at gå en lang tur og hilse på Helga. Senere fik jeg trang til at komme tilbage til " rødderne" og har siden 1997 haft et lille sommerhus på Toftevej. Jeg har ret mange fotos deroppefra af ældre tid, idet mine forældre tog mange fotos, da min mor var fotograf. Undskyld jeg tog så megen plads. En kærlig hilsen til Nr. Lyngby fra feriedrengen KLAUS.
E-mail:
Skrevet af Rolf Gamst, d. 08-08-2012
Det er dejlige billeder som bringer utallige minder frem. Har brugt Gl. Klitgård camping meget som dreng. Har stadig de specielle lyde fra gården der i hovedet.
E-mail:
Skrevet af Finn Nielsen, d. 07-08-2012
Hello. Very sentimental website for me. I spent almost the entire sommer in Nr.Lyngby in the 1950's. My father was a musician who played the entire summer paa Moellen. My Danish language skills are suspect, the reason I write in English. If anyone is interested in some of my recollections regarding this wonderful village, feel free to write me. I can still understand Danish well, but lack the writing skills. Venlig hilsen, Finn Nielsen
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Helle Sørensen, d. 10-07-2012
Tak for en dejlig sankt hans aften, trods regn, der var jo plads til alle i teltet :) Solen kom tirsdag og vi havde nogle pragtfulde dage inden vi skulle tilbage til sjælland. Vi vender helt sikkert tilbage til denne perle i jylland. ønsker jer alle en god sommer. også til Svend og de lokale på kroen. Knus fra Helle og fam.
E-mail:
Skrevet af Gita, d. 25-08-2011
Nørre Lyngby er bare et af de skønneste steder, der findes. Tak for deling af billeder. Jeg er selv i gang med at lave en hjemmeside med billeder fra Nr. Lyngby. Når jeg er færdig kommer jeg forbi med et link til hjemmesiden.
E-mail:
Skrevet af Kirsten Eriksson, d. 01-06-2011
Hej
Sitter i Sverige tillsammans med Mette och Hennig efter en fantastisk tur i Bohuslän.
Mina farföräldrar kommer från Lyngby och jag har många fina barndoms minnen därifrån. Väldigt trevligt att Mette och Henning numera bor i huset mittemot.
Ursprunget är Andreas och Anne Magnussen och min far var deras son Christian.
Tack för att ni har denna fina sida.

Hälsningar
Kirsten
E-mail:
Skrevet af Roar, d. 29-05-2011
En lille hilsen herfra, med tak for kigget, jeg vil helt sikkert kigge forbi igen ;)
Skrevet af Øystein Miljeteig, d. 02-03-2011
Hei, min familie og meg skal feriere ved nørre lyngby i et sommerhus neste uge. Da jeg er en ivrig havørredfisker kunne jeg satt meget pris på noen tips om der er noen fiskepladser som kan levere en fisk og to :)
E-mail: